Furnizimi dhe montimi i rampave në hapësirat e parkingjeve

Vlera e projektit: 79,950.00 €

Buxheti i ndarë: 79,950.00 € (Komuna)

Periudha e realizimit: 60 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 19/08/2016

Data e fillimit të punimeve: 30/08/2016

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Vonesa në realizimin e punimeve: Nuk sqarohen arsyet e vonesave

Koment: Punët në instalimin e pajisjeve dhe aparaturës kanë përfunduar, por projekti nuk është mbyllur për shkak të testimit e kjo përfundon pas furnizimit me kartela dhe arka fiskale

Punëkryesi: Eko Invest – Prishtinë

 

 

Filloi: 30/08/2016
Periudha e realizimit: 60 Ditë
Afati për realizimin e projektit ka kaluar. Nuk sqarohen arsyet e vonesave 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *