Punimi i rrethojave dhe pastrimi fitosanitar në varrezat e komuniteteve, si dhe zgjerimi i ndriçimit publik në Bernicë të epërme, Bernicë të poshtme, Slivovë, Bardhosh dhe Grashticë – Pjesa e parë

Vlera e projektit: 21,693.70 €

Buxheti i ndarë: 21,693.70 € (Grant Qeveritar)

Periudha e realizimit: 60 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 16/08/2016

Data e fillimit të punimeve: 30/08/2016

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër, vazhdojnë në vitin 2017

Vonesa në realizimin e punimeve: Vonesa për shkak të problemeve pronësore

Punëkryesi:  Dardania – Prishtinë

 

 

Filloi: 30/08/2016
Periudha e realizimit: 60 Ditë
Afati për realizimin e projektit ka kaluar 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *