Rindërtimi, sanimi dhe zgjerimi i disa rrugëve sekondare si dhe rindërtimi, sanimi i kanalizimeve fekale primare dhe sekondare.

Vlera e projektit: 314,913.50 €

Buxheti i ndarë: 314,913.50 € (Grant Qeveritar)

Periudha e realizimit: 17/08/2016-17/08/2017 (Kornizë Kontratë)

Data e nënshkrimit të kontratës: 02/08/2016

Data e fillimit të punimeve: 02/09/2016

Data e përfundimit të punimeve: 02/06/2017

Punëkryesi: TOIFOR  – Prishtinë

 

 

Graf:
Filloi: 02/09/2016
Periudha e realizimit: 12 Muaj
Punimet janë realizuar në kohë 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *