11. Sanimi i gropave dhe deformimeve të shtresave të asfaltit në rrugët dhe trotuaret në komunën e Prishtinës për vitin 2016”

Vlera e projektit: 298,070.00 €

Buxheti i ndarë: 298,070.00 € (Komuna)

Periudha e realizimit: 12 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës: 01/08/2016

Data e fillimit të punimeve: 01/08/2016

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Punëkryesi: TOIFOR  – Prishtinë

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *