Rregullimi i oborreve dhe tereneve sportive

Vlera e projektit: 170,644.50 €

Buxheti i ndarë: 170,644.50 € (THV – Të Hyra Vetanake)

Periudha e realizimit: 36 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës: 12/08/2016

Data e fillimit të punimeve: 12/08/2016

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër (Korniz kontratë)

Punëkryesi: NBT ING&ALFA ING – Suharekë

 

Graf:

Filloi: 12/08/2016
Periudha e realizimit: 36 Muaj
55%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *