Rrënimi i objekteve, pastrimi i mbeturinave ilegale, pastrimi i shtratit të përrockave/lumenjëve e shërbime tjera publike si dhe për raste emergjente

Vlera e projektit: 35,200.00 €

Buxheti i ndarë: 35,200.00 € (Komuna)

Periudha e realizimit të punimeve: 36 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës:07/07/2016

Data e fillimit të punimeve: 07/07/2016

Data e përfundimit të punimeve:Punimet janë në ekzekutim e sipër

Punëkryesi: “NPT MATI” – Obiliq

 

Graf:

Filloi: 07/07/2017
Periudha e realizimit: 36 Muaj
60%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *