Rregullimi dhe rritja e sipërfaqeve të gjelbruara – furnizimi dhe mbjellja e drunjëve dekorativ

Vlera e projektit: 17,932.66 €

Buxheti i ndarë: 17,932.66 € (BKK- Buxheti i Konsoliduar i Kosovës)

Periudha e realizimit të punimeve: 12 Muaj (Kornizë kontratë)

Data e nënshkrimit të kontratës: 12/07/2017

Data e fillimit të punimeve: 12/07/2017

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Punëkryesi: N.T. ” BITI-COM ” – Podujevë

Përshkrimi i kontratës: Rregullimi dhe rritja e sipërfaqeve të gjelbruara – furnizimi dhe mbjellja e drunjëve dekorativ

 

Graf:

Filloi: 12/07/2017
Periudha e realizimit: 12 Muaj
75%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *