Rregullimi dhe mirëmbajtja e rrugëve – Obiliq

Vlera e projektit: 14,922.90 € 

Buxheti i ndarë: 14,922.90 € (BKK – Buxheti i konsoliduar i Kosovës)

Periudha e realizimit: 30 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 31/07/2017

Data e fillimit të punimeve: 01/08/2017

Data e përfundimit të punimeve:  10/11/2017

Vonesa në realizimin e punimeve: Nuk sqarohen arsyet e vonesave

Përshkrimi i kontratës: Rregullimi dhe mirëmbajtja e rrugëve – Obiliq

Punëkryesi: “A con” SH.P.K. – Prishtinë

 

Graf:

Filloi: 01/08/2017
Periudha e realizimit: 30 Ditë
Afati për realizimin e projektit ka kaluar. Nuk sqarohen arsyet e vonesave 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *