Renovimi i shkollave dhe blerja e paisjeve

Vlera e projektit: 34,090.98 €

Buxheti i ndarë: 34,090.98 € (THV – Të hyra vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve: 60 Ditë pune

Data e nënshkrimit të kontratës: 01/08/2017

Data e fillimit të punimeve: 02/08/2017

Data e përfundimit të punimeve: 01/12/2017

Vonesa në realizimin e punimeve: Nuk sqarohen arsyet e vonesave

Punëkryesi: “H & B – Consulting” Sh.p.k – Prishtinë

Përshkrimi i kontratës: Renovimi i shkollave dhe blerja e paisjeve

 

Graf:

Filloi: 10/05/2017
Periudha e realizimit: 2 Muaj
Afati për realizimin e projektit ka kaluar. Nuk sqarohen arsyet e vonesave 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *