Renovimi i objekteve në QKMF dhe infrastrukturë përcjellëse

Vlera e projektit: 11,878.03 €

Buxheti i ndarë: 11,878.03 € (THV – Të hyra vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve: 40 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 30/08/2017

Data e fillimit të punimeve: 31/08/2017

Data e përfundimit të punimeve: 02/10/2017

Punëkryesi: N.N.P. ” Ndërtimtari ” – Podujevë

 

Graf:

Filloi: 31/08/2017
Periudha e realizimit: 40 Ditë
Punimet janë realizuar në kohë 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *