Renovimi dhe mirëmbajtja e ndriçimit publik, shesheve dhe objekteve komunale

Vlera e projektit: 37,762.00 €

Buxheti i ndarë: 37,762.00 € (Komuna)

Periudha e realizimit të punimeve:07/06/2016 – 07/06/2019 (36 Muaj)

Data e nënshkrimit të kontratës: 07/06/2016

Data e fillimit të punimeve: 07/06/2016

Data e përfundimit të punimeve:Punimet janë në ekzekutim e sipër

Punëkryesi: N. sh. ” BLEYLLI” – Obiliq

 

Graf:

Filloi: 07/06/2016
Periudha e realizimit: 36 Muaj
65%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *