Punë shtesë: Rregullimi dhe mirëmbajtja e rrugëve

Vlera e projektit: 1,491.00 €

Buxheti i ndarë: 1,491.00 € (THV – Të Hyra Vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve: 10 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 30/10/2017

Data e fillimit të punimeve: 30/10/2017

Data e përfundimit të punimeve: 09/11/2017

Përshkrimi i kontratës: Punë shtesë: Rregullimi dhe mirëmbajtja e rrugëve

Punëkryesi: EURO TRASING SH.P.K – Drenas

 

 

Graf:
Filloi: 30/10/2017
Periudha e realizimit: 10 Ditë
Punimet janë realizuar në kohë 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *