Ngritja dhe montimi i serave tunel për prodhimtari perimore

Vlera e projektit: 18,194.00 €

Buxheti i ndarë: 18,194.00 € (BKK – Buxheti i Konsoliduar i Kosovës)

Periudha e realizimit të punimeve: 20 Ditë pune

Data e nënshkrimit të kontratës: 30/03/2017

Data e fillimit të punimeve: 27/04/2017

Data e përfundimit të punimeve: 23/05/2017

Punëkryesi: N.N.P. “EDI KON” – Drenas

Përshkrimi i kontratës: Ngritja dhe montimi i serave tunel për prodhimtari perimore

Paramasa dhe parallogaria për serra – faza e dytë
Nr PËRSHKRIMI NJËSIA SASIA
I Tipi i serrës tunel me dimensione: 10 x 5 x 3.20 m

 

1.1 Ngritja  e serrave tunel me dimensione (10×5)x3.20m = 50m2 Copë 58.00

 

 

 

Graf:
Filloi: 27/04/2017
Periudha e realizimit: 20 Ditë
Punimet janë realizuar në kohë 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *