Ngritja dhe montimi i serave tunel për prodhimtari perimore – faza e dytë

Vlera e projektit: 23,722.00 €

Buxheti i ndarë: 23,722.00 € (Bashkëfinancim THV/BKK)

Periudha e realizimit të punimeve: 30 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 03/11/2017

Data e fillimit të punimeve: 05/11/2017

Data e përfundimit të punimeve: 05/12/2017

Përshkrimi i kontratës: Ngritja dhe montimi i serave tunel për prodhimtari perimore – faza e dytë

Punëkryesi: N.N.P.”EDI KON” – SANKOVC

 

 

Graf:
Filloi: 05/11/2017
Periudha e realizimit: 30 Ditë
Punimet janë realizuar në kohë 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *