Ndërtimi i shkollës fillore në Lajthishtë

Vlera e projektit: 123,956.30 €

Buxheti i ndarë: 123,956.30 € (THV – Të hyra vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve: 4 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës: 11/04/2017

Data e fillimit të punimeve: 17/04/2017

Data e përfundimit të punimeve: 11/12/2017

Vonesa në realizimin e punimeve: Duke u bazuar në shkresat e Organit mbikqyrës vonesa ka pas për shkak të: kushteve klimatike, festave zyrtare dhe humbje të familjarëve (rast vdekje)

Punëkryesi: “LEDI ING” SH.P.K. – Shtime_Carralevë

 

 

Filloi: 17/04/2017
Periudha e realizimit: 4 Muaj
[wp_progress_bar text=”Afati për realizimin e projektit ka kaluar” pc=”100″ progress_color=”#e74024″]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *