Ndërtimi i rrjetit të ndriçimit publik në teritorin e komunës së Obiliqit

Vlera e projektit: 133,646.21 €

Buxheti i ndarë: 133,646.21 € (BKK – Buxheti i Konsoliduar i Kosovës)

Periudha e realizimit të punimeve: 90 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 25/05/2017

Data e fillimit të punimeve: 27/05/2017

Data e përfundimit të punimeve:  30/11/2017

Vonesa në realizimin e punimeve: Arsyet e vonesave nuk sqarohen

Punëkryesi: N.P. “Risamont” – Prishtinë

Përshkrimi i kontratës: Ndërtimi i rrjetit të ndriçimit publik në teritorin e komunës së Obiliqit

Nr Emri – Ndriçimi publik Njësia Gjatësia
1 Rr. “Mbreti Bardhyl” dhe “Dyzi” në Mazgit M 520.00
2 Rr. “Opoja”, “Ali Podrimja” dhe “Pishat” në Mazgit M 1,054.00
3 Rr. “Halit Bici” në Mazgit M 1,200.00
4 Rr. “Fortesa” në Mazgit M 200.00
5 Rr. “Mavriqi” në Mazgit M 880.00
6 Rr. “Bregaj” dhe “Xhema” në Plemetin M 1,750.00
7 Rr. “Hakif Thaqi” në Plemetin M 660.00
8 Rr. “Isuf Pllana” në Plemetin M 270.00
9 Rr. “Faruk Ibrahimi” në Plemetin M 300.00
10 Rr. “Ali Maloku” në Dardhishtë M 970.00
11 Rr. “Nuhi Kelmendi” dhe “Mirdita” në Dardhishtë M 1,420.00
12 Rr. “Dita e Flamurit” në Mazgit M 1,840.00
13 Rr. “Ledina”, “Qëndresa”,  “Gollaku” dhe “Xhamisë“ në Mazgit M 1,275.00
14 Rr. “Kozmaqi” në Mazgit M 285.00
15 Rr. “Agron Rrahmani” në Mazgit M 485.00
16 Rr. “Azem Hajdari”, “Hakif Berisha” në Shkabaj M 540.00
17 Rr. “Qajupi” në Shkabaj M 395.00
18 Rr. “14 Qershori”, “Lugina e Matit”, “Anton Çeta” dhe “Jahja Hashani” në Obiliq M 750.00
19 Rr. “Pellazgët” dhe “Azem Shkreli” në Milloshevë M 487.00
20 Rr. “Raif Krasniqi” dhe tre segmente lidhëse në Milloshevë M 1,185.00
21 Rr. “Qyqavica” në Milloshevë M 206.00
22 Rr. “Oso Kuka” në Milloshevë M 406.00
23 Rr. “Balshaj” në Milloshevë M 578.00
24 Rr. “Gurbardhi” me dy segmente në Milloshevë M 783.00
25 Rr. “Muzakaj” në Milloshevë M 440.00
26 Rr. “Muhaxheri” në Milloshevë M 491.00
27 Rr. “Sogujeva” dhe “Kuvendi i Lezhës” në Milloshevë M 1,006.00
28 Rr. “Ahmet Shipoli” dhe një segment në Milloshevë M 258.00
29 Rr. “Molla e Kuqe” dhe “Bllaca” në Milloshevë M 258.00
30 Rr. “Nëntori i Dytë“ në Milloshevë M 200.00
31 Rr. “Ujëvara” dhe “Përvetica” në Milloshevë M 240.00
32 Rr. “Hoxhë Ali Çerkezi” – kah Xhamia e vjetër në Milloshevë M 323.00
33 Rr. “Korshumlia” në Milloshevë M 200.00
34 Rr. “Ibrahim Kodra” dhe “Lagjja Shaljani” në Milloshevë M 245.00
35 Rr. “Abaz Pllana” në Obiliq M 400.00
36 Rr. “Shkupi” në Obiliq M 530.00
37 Rr. “Lumjanët” në Obiliq M 460.00
38 Rr.  “Martirët Grajqevci” në Obiliq M 175.00
39 Rr. “Fejzullah Grajqevci” në Obiliq M 1,150.00
40 Rr. “Teuta Mbretreshë“ në Obiliq M 515.00
41 Rr. “Hamëz Jashari” në Obiliq M 350.00
42 Rr. “Butrinti” në Obiliq M 320.00
43 Rr. “Fahri Fazliu” në Obiliq M 280.00
44 Rr. Në lagjen Mexhuani në Siboc M 1,900.00
45 Rr. “Bahri Fazliu” në Mazgit M 220.00
46 Rr. “Zahir Pajaziti” në Bakshi M 170.00
47 Rr. “Agron Gashi” dhe oborri i shkollës në Siboc M 1,900.00
48 Rr. “Toplica” dhe dy segmente lidhëse në Siboc M 595.00
49 Rr. “Vlera” në Siboc M 390.00
50 Rr. “Hamit Thaqi” në Siboc M 95.00
51 Rr. “Lluga e Kovaqit” në Siboc M 180 .00
52 Rr. “Shemsi Hoti” në Siboc M 265.00
53 Rr. “Mulla Hamza” në Siboc M 220.00
54 Rr. “Musli Krasniqi” në Siboc M 570.00
55 Rr. “Kelmendi”, “Guri i Sibocit” dhe “Ajet Kelmendi” në Siboc M 1,040.00
56 Rr. “Sefedin Hoti” dhe “Hoti” në Siboc M 560.00
57 Rr. “Iset Lokovci” në Siboc M 258.00
58 Rr. “6 Vllerzërit” dhe “Musli Gashi” në Siboc M 515.00
59 Rr. “Mehmet Rexha” dhe segmenti përball në Siboc M 430.00
60 Rr. “Kroi” dhe rruga kryesore e fshatit në Shipitullë M 925.00
61 Rr. “Mehmet Dedinca”, “Selim Pllana” dhe “Sabedin Pllana” në Lajthishtë M 1,474.00
62 Rr. “Minatori”, “Shpati” dhe oborri i shkollës në Hade M 1,013.00

 

Filloi: 27/05/2017
Periudha e realizimit: 90 Ditë
Afati për realizimin e projektit ka kaluar. Nuk sqarohen arsyet e vonesave 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *