Bashkfinancim – Renovimi i rrugës kryesore në Babimoc ,,Car Dushan” dhe asfaltimi i rrugës ,,Dituria” – Obiliq

Vlera e projektit: 99,857.22 €

Buxheti i ndarë: 99,857.22 € (BKK – Buxheti i Konsoliduar i Kosovës)

Periudha e realizimit të punimeve: 90 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 26/05/2017

Data e fillimit të punimeve: 29/05/2017

Data e përfundimit të punimeve: 24/08/2017

Punëkryesi: ” Trasing Group ” Sh.p.k. – Drenas

Përshkrimi i kontratës: Bashkfinancim – Renovimi i rrugës kryesore në Babimoc ,,Car Dushan” dhe asfaltimi i rrugës ,,Dituria” – Obiliq

Nr Emri i Rrugëve Njësia matëse Gjatësia Gjerësia
1 Rr. Car Dushan – Babimoc M L = 1130 B = 5.0
2 Rr. Naim Frashëri -Obiliq M L = 130 B = 3.5
3 Rr. Dituria – Obiliq M L = 310 B = 3.5
4 Kanalizimi fekal – Babimoc M L = 700 B = 0.80m
Ø250m

 

Graf:
Filloi: 29/05/2017
Periudha e realizimit: 90 Ditë
Punimet janë realizuar në kohë 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *