Asfaltimi i rrugëve rurale dhe trotuarëve pjesa e dytë – Rruga “Abaz Pllana” – Obiliq; Lagjja “Jasharaj dhe Fortesa” – Mazgit; “Janina” – Obiliq;

Vlera e projektit: 71,632.19 €

Buxheti i ndarë: 71,632.19 € (BKK – Buxheti i konsoliduar i Kosovës)

Periudha e realizimit të punimeve: 90 Ditë pune

Data e nënshkrimit të kontratës: 31/05/2017

Data e fillimit të punimeve: 03/06/2017

Data e përfundimit të punimeve: 11/09/2017

Punëkryesi: “JETMIRI” SH.P.K. – Drenas

Përshkrimi i kontratës: Asfaltimi i rrug.rurale dhe trotuarëve pjesa e dytë -Rruga,,A.Pllana Obiliq;L.Jasharaj dhe Fortesa Mazgit;Janina Obiliq;

Nr Emri i rrugëve Njësia matëse Gjatësia

 

Gjerësia

 

1 Rruga “Abaz Pllana” – Obiliq

M

L = 432.00 Mes 3.50
2 Rruga “Lagjja Jasharaj” – Mazgit

M

L = 180.00 B = 3.50
3 Rruga “Janina” – Obiliq

M

L = 111.00 B = 4.00
4 Rruga “Fortesa” dhe kanalizimi në rrugën “Fortesa” – Mazgit Rruga

M

L = 210.00 B = 3.00

S =680 m2

Kanalizimi L = 210.00 B = 0.8m,
H = 1.50-2m,
Ø250mm

 

 

Graf:
Filloi: 03/06/2017
Periudha e realizimit: 90 Ditë
Punimet janë realizuar në kohë 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *