Asfaltimi i rrugëve: Rilindja dhe Ali Podrimja

Vlera e projektit: 16,639.65 €

Buxheti i ndarë: 16,639.65 € (BKK – Buxheti i konsoliduar i Kosovës)

Periudha e realizimit të punimeve: 15 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 15/12/2017

Data e fillimit të punimeve: 16/12/2017

Data e përfundimit të punimeve: 20/12/2017

Përshkrimi i kontratës: Asfaltimi i rrugëve: Rilindja dhe Ali Podrimja

Punëkryesi: “EURO TRASING” SH.P.K – Drenas

 

 

Graf:
Filloi: 16/12/2017
Periudha e realizimit: 15 Ditë
Punimet janë realizuar në kohë 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *