Asfaltimi i rrugëve lokale: Rruga Muhaxhiri, Troja, Dëshmorët, Koliqi, Ajete Kelmendi

Vlera e projektit: 133,204.42 €

Buxheti i ndarë: 133,204.42 € (THV – Të hyra vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve: 100 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 19/04/2017

Data e fillimit të punimeve: 26/04/2017

Data e përfundimit të punimeve:  21/08/2017

Vonesa në realizimin e punimeve: Vonesa  për arsye të kushteve klimatike, festave zyrtare dhe probleme pronësore

Përshkrim i projektit:

Nr. Emri i rrugëve njësia  matëse Gjatësia Gjerësia
1 Rr. Muhaxhiri – Milloshevë M 270 3.5
2 Rr. Troja – Palaj M 400 4.0
3 Rr. Dëshmorët – Bakshi Krahu 1 M 160 4.0
Krahu 2 130 3.0
4 Rr. Koliqi – Llazarevë Krahu 1 M 237 4.0
Krahu 2 93 3.0
5 Rr. Ajete Këlmendi – Siboc Rruga M 300 4.0
Kanalizimi 130 0.80 (Ø250m)

 

Punëkryesi: “Wiena” SH.P.K. – Obiliq

 

 

Filloi: 26/04/2017
Periudha e realizimit: 100 Ditë
Afati për realizimin e projektit ka kaluar 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *