Asfaltimi i rrugëve lokale: Rr.Muhaxhiri, Troja, Dëshmorët, Koliqi, Ajete Kelmendi

Vlera e projektit: 133,204.42 €

Buxheti i ndarë: 133,204.42 € (THV – Të hyra vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve: 100 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 19/04/2017

Data e fillimit të punimeve: 26/04/2017

Data e përfundimit të punimeve: 21/08/2017

Vonesa në realizim të punimeve: Vonesa për arsye të kushteve klimatike, festave zyrtare dhe problemeve pronësore

Përshkrimi i kontratës:

Nr Emri i rrugës Vendi Gjatësia Gjerësia
1 Rr. Muhaxhiri Milloshevë L = 270 m B = 3.5 m
2 Rr. Troja Palaj L = 400 m B = 4.0 m
3 Rr. Dëshmorët Bakshi Krahu 1 L = 160 m B = 4.0 m
Bakshi Krahu 2 L = 130 m B = 3.0 m
4 Rr. Koliqi Llazarevë Krahu 1 L = 237 m B = 4.0 m
Llazarevë Krahu 2 L = 93 m B = 3.0 m
5 Rr. Ajete Kelmendi Siboc Rrugë L = 300 m B = 4.0 m
Kanalizim L = 130 m B = 0.80 m / Ø250m


Punëkryesi: 
“Wiena” SH.P.K. – Obiliq

 

Graf:

Filloi: 26/04/2017
Periudha e realizimit: 100 Ditë
Punimet janë realizuar me vonesë, për arsye të kushteve klimatike, festave zyrtare dhe problemeve pronësore 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *