Asfaltimi i rrugës Shefqet Prenku në Lajthishtë si dhe trajtimi i rrugës në QKMF në Obiliq

Vlera e projektit: 28,356.43 €

Buxheti i ndarë: 28,356.43 € (Komuna)

Periudha e realizimit të punimeve: 07/12/2016 – 01/12/2017

Data e nënshkrimit të kontratës: 05/12/2016

Data e fillimit të punimeve: 07/12/2016

Data e përfundimit të punimeve: 07/12/2017

Punëkryesi: NNP “Lindalb” & Trasing Group – Drenas

 

 

Graf:
Filloi: 07/12/2016
Përfundon: 01/12/2017
Punimet janë realizuar në kohë 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *