Deratizimi i ambulantave dhe çerdhja e qytetit

Vlera e projektit: 987.74 €

Buxheti i ndarë: 987.74 € (THV – Të hyra vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve: 08/06/2017 – 13/06/2017

Data e nënshkrimit të kontratës: 07/06/2017

Data e fillimit të punimeve: 08/06/2017

Data e përfundimit të punimeve: 13/06/2017

Punëkryesi: NTP Ekologjia – Ferizaj

 

Graf:

Filloi: 28/04/2017
Përfundon: 18/05/2017
Punimet janë realizuar në kohë 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *