Sanimi i rrugëve dhe trotuareve në komunën e Novobërdës – Mirëmbajtje Verore

Vlera e projektit: 60,000.00 €

Buxheti i ndarë: 60,000.00 € (BKK – Buxheti i Konsoliduar i Kosovës)

Periudha e realizimit të punimeve: 12 Muaj (Kornizë kontratë)

Data e nënshkrimit të kontratës: 08/05/2017

Data e fillimit të punimeve: 11/05/2017

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Përshkrimi i kontratës: Sanimi i rrugëve dhe trotuareve në komunën e Novobërdës – Mirëmbajtje Verore

Punëkryesi: “Company Zuka Commerce” Sh.p.k. – Gjilan

 

Graf:

Filloi: 11/05/2017
Periudha e realizimit: 12 Muaj
95%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *