Rregullimi dhe mirëmbajtja e ndriçimit publik në komunën e Novobërdës

Vlera e projektit: 10,000.00 €

Buxheti i ndarë: 10,000.00 € (BKK – Buxheti i Konsoliduar i Kosovës)

Periudha e realizimit të punimeve: 12 Muaj (Kornizë kontratë)

Data e nënshkrimit të kontratës: 27/07/2017

Data e fillimit të punimeve: 31/07/2017

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Përshkrimi i kontratës: Rregullimi dhe mirëmbajtja e ndriçimit publik në komunën e Novobërdës

Punëkryesi: “NITI – N” SH.P.K. – Prishtinë

 

Graf:

Filloi: 27/07/2017
Periudha e realizimit: 12 Muaj
75%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *