Ndriçimi publik në lagjen Mehmetaj

Vlera e projektit: 2,445.00 €

Buxheti i ndarë: 2,445.00 € (Bashkëfinancim: THV dhe DEMOS)

Periudha e realizimit të punimeve: 12 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës: 13/03/2017

Data e fillimit të punimeve: 05/04/2017

Data e përfundimit të punimeve: 03/07/2017

Punëkryesi: Bau Energy – Prishtinë

 

 

Graf:
Filloi: 05/04/2017
Periudha e realizimit: 12 Muaj
Punimet janë realizuar në kohë 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *