Ndriçimi publik në fshatin Stanishor

Vlera e projektit: 2,110.00 €

Buxheti i ndarë: 2,110.00 € (Bashkëfinancim: THV dhe DEMOS)

Periudha e realizimit të punimeve: 12 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës: 10/03/2017

Data e fillimit të punimeve: 05/04/2017

Data e përfundimit të punimeve: 03/07/2017

Punëkryesi: Bau Energy – Prishtinë

 

 

Graf:
Filloi: 05/04/2017
Periudha e realizimit: 12 Muaj
[wp_progress_bar text=”Punimet janë realizuar në kohë” pc=”100″ progress_color=”#6fbfb0″]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *