Javno osvetljenje u selu Stanishor

Vrednost projekta: 2,110.00 €

Split budžet: 2,110.00 € (THV dhe DEMOS)

Period izvršenja radova: 12 Mesec

Datum potpisivanja ugovora: 10/03/2017

Datum početka radova: 05/04/2017

Datum završetka radova: 03/07/2017

Izvođač: Bau Energy – Prishtinë

 

 

Graf:
Počela: 05/04/2017
Period izvršenja radova: 12 Mesec
Radovi su urađeni na vreme 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *