Asfaltimi i rrugëve lokale në komunën e Novobërdës – fshati Bostan dhe fshati Prekoc lagjja Qukë.

Vlera e projektit: 45,845.00 €

Buxheti i ndarë: 45,845.00 € (BKK-Buxheti i Konsoliduar i Kosovës)

Periudha e realizimit të punimeve: 60 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 18/07/2017

Data e fillimit të punimeve: 21/07/2017

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Vonesa në realizimin e punimeve: Arsyeja e vonesave është se punimet nuk kanë fillur me kohë për shkak të mos shqetësimit të bashkëatdhetarëve

Punëkryesi: ” BASS COM ” SH.P.K. – Gjilan

 

Graf:

Filloi: 21/07/2017
Periudha e realizimit: 60 Ditë
Afati për realizimin e projektit ka kaluar 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *