Instalimi i ndriçimit publik dhe zëvendësimi i llambave ekzistuese me llambat LED në Komunën e Graçanicës- Faza IV

Vlera e projektit:  55,643.58 €

Buxheti i ndarë: 55,643.58 € (Bashkëfinancim BKK-Donacion)

Periudha e realizimit të punimeve: 4 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës: 02/03/2017

Data e fillimit të punimeve: 05/03/2017

Data e përfundimit të punimeve: 05/07/2017

Përshkrimi i kontratës: Instalimi i ndriçimit publik dhe zëvendësimi i llambave ekzistuese me llambat LED në Komunën e Graçanicës- Faza IV

Punëkryesi: “BAU ENERGY” Sh.P.K. – Prishtinë & “Al-trade” Sh.P.K. Prishtinë

 

 

Graf:
Filloi: 05/03/2017
Periudha e realizimit: 4 Muaj
Punimet janë realizuar në kohë 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *