Ndërtimi i murit mbrojtës dhe hapësirës për sigurim të objektit të Don Bosko

Emri i projektit: Ndërtimi i murit mbrojtës dhe hapësirës për sigurim të objektit të Don Bosko

Vlera e projektit: 25,427.00 euro

Buxheti i ndarë: Buxheti i konsoliduar i Kosovës

Periudha e realizimit: 21 Ditë

Data e nënshkrimit: 28/12/2016

Data e fillimit të punimeve:

Data e përfundimit të punimeve:

Punëkryesi: “G&A CONSULTING” shpk – Prishtinë

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *