Furnizim me kabinete të kimis dhe të biologjisë për gjimnazin natyror dhe të mjekësisë

Vlera e projektit: 12,554.78 €

Buxheti i ndarë: 12,554.78 € (THV – Të Hyra Vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve: 60 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 14/11/2017

Data e fillimit të punimeve: 14/11/2017

Data e përfundimit të punimeve: 14/01/2018

Përshkrimi i kontratës: Furnizim me kabinete të kimis dhe të biologjisë për gjimnazin natyror dhe të mjekësisë

Punëkryesi: N.T.P “ABETARE ” – Rahovec

 

 

Graf:
Filloi: 14/11/2017
Periudha e realizimit: 60 Ditë
Punimet janë realizuar në kohë 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *