Asfaltimi i disa rrugëve në fshatin Bresalcë rr. 1,2,3,6,7,8 dhe lagjen e Makiqve

Vlera e projektit: 119,361.39 €

Buxheti i ndarë: 119,361.39 € (BKK – Buxheti i Konsoliduar i Kosovës)

Periudha e realizimit të punimeve: 90 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 13/12/2017

Data e fillimit të punimeve: 13/12/2017

Data e përfundimit të punimeve: 12/03/2018

Përshkrimi i kontratës: Asfaltimi i disa rrugëve në fshatin Bresalcë rr. 1,2,3,6,7,8 dhe lagjen e Makiqve

Punëkryesi: KNPSH. “PAPENBURG & ADRIANI COMPANY ” Sh.p.k. – Ferizaj

 

 

Graf:
Filloi: 13/12/2017
Periudha e realizimit: 90 Ditë
Punimet janë realizuar në kohë 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *