Asfaltim i rrugëve në fshatin Lashticë dhe fshatin Velekincë

Vlera e projektit: 163,259.65 €

Buxheti i ndarë: 163,259.65 € (BKK – Buxheti i Konsoliduar i Kosovës)

Periudha e realizimit të punimeve: 90 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 13/12/2017

Data e fillimit të punimeve: 13/12/2017

Data e përfundimit të punimeve: 12/03/2018

Përshkrimi i kontratës: Asfaltim i rrugëve në fshatin Lashticë dhe fshatin Velekincë

Punëkryesi: “EL-BAU” Sh.p.k. – Gjilan

 

 

Graf:
Filloi: 13/12/2017
Periudha e realizimit: 90 Ditë
Punimet janë realizuar në kohë 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *