Vendosja e ndriçimit publik në fshatrat: Sllatinë e Vogël, Pomozotin, Miradi e Epërme dhe e Poshtme, Lismir, Kuzmin, Henc, Harilaq, Graboc, Bardh i Vogël, Bardh i Madh, Nakaradë dhe Vragoli.

Vlera e projektit: 113,185.30 €

Buxheti i ndarë: 113,185.30 € (Bashkëfinancim: Buxheti i Konsoliduar i Kosovës dhe Të hyra vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve: 3 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës: 05/06/2017

Data e fillimit të punimeve: 05/06/2017

Data e përfundimit të punimeve: 05/09/2017

Përshkrimi i kontratës:

   Nr. Emri i rrugëve Njësia
matëse
Gjatësia
1 Rr. Pllana, Çlirimtari, Dituri, Qyqalla, Poqari&Marin Barleti, Udha e Shehrit, 22 Qershori, Ora e Maleve, Xhigolët, Kukuliqi, Uçk  – Bardh i Madh M 6100
2 Bardh i Vogël M 2000
3 Rr. Beqir Kelmendi M 400
4 Graboc M 2000
5 Harilaq M 1800
6 Rr. Dimitrie Tocoviç – Kuzmin M 600
7 Rr. Toza Markoviç – Kuzmin M 600
8 Lismir M 1000
9 Rr. Ejup Gashi M 1600
10 Rr. Mirenët dhe Mic Sokoli M 1100
11 Miradi e Epërme M 2000
12 Miradi e Poshtme M 2000
13 Rr. Pajazit Islami M 700
14 Pomozitin M 1300
15 Rr. Shpati M 1500
16 Sllatinë e Vogël M 1300
17 Rr. Terrnava M 400
18 Vragoli M 1100
19 Rr. Ymer Sfarça M 1400

 

Punëkryesi: ” ETM Group ” SH.P.K. – Fushë Kosovë

 

 

Graf:
Filloi: 05/06/2017
Periudha e realizimit: 3 Muaj
Punimet janë realizuar në kohë 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *