Renovimi (ngjyrosja) e objekteve shkollore; Shkolla fillore “Hivzi Sylejmani”, “Selman Riza”, “Daut Bugujevci” në Fushë Kosovë dhe shkolla “V.Frashëri” në Miradi e Epërme

Vlera e projektit: 25,966.70 €

Buxheti i ndarë: 25,966.70 € (Të hyra vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve: 30 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 14/08/2017

Data e fillimit të punimeve: 14/08/2017

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Punëkryesi: “ENGRUP” SH.P.K. – Prishtinë

 

 

Graf:
Filloi: 14/08/2017
Periudha e realizimit: 30 Ditë
95%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *