Punimi i rrjetit të kanalizimit në fshatrat e komunës së Fushë Kosovës si: Miradi e Epërme, Miradi e Ulët, Henc, Sllatinë e Madhe, Sllatinë e Vogël, Harilaq, Lismir, Vragoli, Graboc, Bardh i Madh dhe Bresje

Vlera e projektit: 72,065.41 €

Buxheti i ndarë: 72,065.41 € (Të hyra vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve: 150 Ditë pune

Data e nënshkrimit të kontratës: 12/06/2017

Data e fillimit të punimeve: 12/06/2017

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Përshkrimi i kontratës:

Nr. Përshkrimi Njësia matëse Gjatësia
1 rr.Bulqiza  -Miradi e Eperme m 130
2 rr.Naim Frasheri –Miradi e e eperme m 200
3 rr.Bllata Miradi e Ulet m 1200
4 rr.Dumani Miradi e Ulet m 200
5 rr.Shengjini Henc m 110
6 rr.Ara e Madhe Henc m 390
7 rr. Abdyl henci -Henc m 130
8 rr.Sllatin e madhe m 1200
9 rr. e pejes-sllatin e  madhe m 250
10 rr.pejes –sllatin  e madhe m 350
11 rr.pejes –sllatin  emadhe m 250
12 rr.Hani –sllatin  emadhe m 200
13 rr.Aeroporti- sllatin e vogel m 200
14 rr.magure-harilaq m 190
15 rr.blinishta -harilaq m 220
16 rr.Faik Konica-Lismir m 300
17 rr.Ejup Gashi -Lismir m 100
18 rr.pejes -vragoli m 380
19 rr.Ramishta-vragoli m 250
20 rr.rezistenca-Grabovc m 100
21 rr.12 qershori -grabovc m 130
22 rr.Muzhaku-grabovc m 130
23 rr.14 prilli-grabovc m 70
24

 

rr.fortesa-bardh i madhe m 430

 

25 rr.breza-bardh i madhe m 70
26 rr.bllaca-Bardh i madhe m 70
27 rr.Naim syla-bresje m 70

 

Punëkryesi: N.N.P. “Ardi” – Obiliq

 

Graf:

Filloi: 12/06/2017
Periudha e realizimit: 150 Ditë pune
50%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *