Ndërtimi i trotuareve përgjatë rrugës UÇK në fshatin Bardh i Madh dhe rrugës Shpati në fshatin Sllatinë e Vogël

Vlera e projektit: 46,524.51 €

Buxheti i ndarë: 46,524.51 € (Të hyra vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve: 60 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 23/06/2017

Data e fillimit të punimeve: 23/06/2017

Data e përfundimit të punimeve: 23/08/2017

Përshkrimi i kontratës:

   Nr. Emri i rrugëve Njësia
matëse
Gjatësia Gjerësia
1 Rr. “UÇK BARDH” – Bardh i Madh M 1260 1.80
2 Rr. Shpati – Sllatinë e Vogël M 580 2

 

Punëkryesi: N.N.SH. “Gjashtë Vëllezërit Batatina” – Podujevë

 

Graf:

Filloi: 23/06/2017
Periudha e realizimit: 60 Ditë
Punimet janë realizuar në kohë 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *