Ndërtimi i trotuareve në Fushë Kosovë dhe në fshatrat: Sllatinë e Madhe, Harilaq, Henc, Bardh i Madh, Graboc, Miradi e Epërme, Vragoli, Lismir

Vlera e projektit: 137,202.29 €

Buxheti i ndarë: 137,202.29 € (Buxheti i Konsoliduar i Kosovës)

Periudha e realizimit të punimeve: 120 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 07/08/2017

Data e fillimit të punimeve: 07/08/2017

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Përshkrimi i kontratës:

   Nr. Emri i rrugëve Njësia
matëse
Gjatësia Gjerësia
1 Rr. për Pejë – Sllatinë e Madhe M 650 2.00
2 Rr. për Pejë – Sllatinë e Madhe M 100 1.20
3 Rr. Otava – Harrilaq M 170 1.50
4 Trotuari në Shtëpinë Pritëse – Henc M 16.0 2.00
5 Parkingu në oborrin e shkollës – Henc M Sipërfaqe – 500 m2
6 Rr. Dituria – Bardh i Madh M 550 1.20
7 Rr. Qyqalla – Bardh i Madh M 410 1.20
8 Rr. Muzhaku – Graboc M 400 1.20
9 Rr. Uçk – Miradi e Epërme M 400 1.20
10 Rr. e Pejës – Vragoli M 115 2.50
11 Rr. e Pejës – Vragoli (ura e Hencit) M 100 1.20
12 Rr. 9 Prilli – Vragoli M 600 1.20
13 Rr. Ymer Svarca – Lismir M 300 1.20
14 Parkingu në oborrin e xhamisë – Lismir M Sipërfaqe – 700 m2
15 Rr. Dardania – Fushë Kosovë M 100 2.00
16 Rr. Hajrulla Zymi – Fushë Kosovë M 320 2.00
17 Rr. Naser Sekiraqa– Fushë Kosovë (prej hekurudhës, kah varrezat deri te rruga Fehmi Lladrovci) M 550 1.20
18 Rr. Pejës – Fushë Kosovë M Sipërfaqe – 180 m2
19 Rr. Abedin Sogojeva (majtas) – Fushë Kosovë M 300 2.00
20 Rr. Hysen Xhakolli (në të dy anët) – Fushë Kosovë M 100×2 = 200 2.00
21 Parkingu te varrezat – Fushë Kosovë M Sipërfaqe – 700 m2
22 Rr. Pajazit Islami – Fushë Kosovë (prej hekurudhës deri te rruga e deponis) M 500 1.20

 

Punëkryesi: ” IM – IMERI GROUP ” SH.P.K. – Prishtinë

 

 

Graf:
Filloi: 07/08/2017
Periudha e realizimit: 120 Ditë
40%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *