Ndërtimi i shkollës fillore në Fushë Kosovë

Vlera e projektit: 146,576.93 €

Buxheti i ndarë: 146,576.93 € (Bashkëfinancim: Buxheti i Konsoliduar i Kosovës dhe Të hyra vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve: 3 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës: 10/07/2017

Data e fillimit të punimeve: 10/07/2017

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Punëkryesi: ” AC ing ” SH.P.K. – Prishtinë

 

 

Graf:
Filloi: 10/07/2017
Periudha e realizimit: 3 Muaj
80%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *