Ndërtimi i parqeve dhe trotuareve pranë institucioneve publike

Vlera e projektit:  24,871.32 €

Buxheti i ndarë:  24,871.32 € (Komuna)

Periudha e realizimit të punimeve:   39 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës:  08/02/2017

Data e fillimit të punimeve:  11/02/2017

Data e përfundimit të punimeve: 17/05/2017

Vonesa në realizimin e punimeve: Shkakëtar i vonesave kanë qenë banorët pasi që projekti është realizu në oborret e shtëpive pritëse dhe ka pas ndërprerje të shpeshta të punës për shkak të rasteve të vdekjeve , si dhe për shkak të reshjeve të mëdha të shiut në kohën kur janë realizuar punimet.

Punëkryesi:  NNSH “Gjashtë Vëllezërit Batatina” – Podujevë

 

 

Graf:
Filloi: 11/02/2017
Periudha e realizimit: 39 Ditë
Punimet kanë përfunduar me vonesë. 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *