Mirëmbajtja e rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit, pastrimi i rrugëve, ujitja e hapësirave publike dhe transporti i mbeturinave

Vlera e projektit:  100,825.31 €

Buxheti i ndarë:  100,825.31 €  (Të hyra vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve:   36 Muaj

Data e nënshkrimit të kontratës:  20/06/2017

Data e fillimit të punimeve:  20/06/2017

Data e përfundimit të punimeve:  Punimet janë në ekzekutim e sipër

Punëkryesi:  Shpk “ ER-LIS” & Shpk “ VE-MOR” – Pejë

 

 

Graf:
Filloi: 20/06/2017
Periudha e realizimit: 36 Muaj
10%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *