Furnizim me zhavor për shtruarjen e rrugëve

Vlera e projektit: 41,500.00 €

Buxheti i ndarë: 41,500.00 € (Bashkëfinancim: Buxheti i Konsoliduar i Kosovës dhe Të hyra vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve: 36 Muaj (Kornizë kontratë)

Data e nënshkrimit të kontratës: 02/05/2017

Data e fillimit të punimeve: 02/05/2017

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Punëkryesi: ” NDËRTIMI 1 ” SH.P.K. – Prishtinë

 

 

Graf:
Filloi: 02/05/2017
Periudha e realizimit: 36 Muaj
15%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *