Asfaltimi i rrugëve në fshatrat Sllatinë e Vogël, Graboc, Henc dhe Miradi e Epërme

Vlera e projektit: 104,261.75 €

Buxheti i ndarë: 104,261.75 € (Të hyra vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve: 90 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 24/07/2017

Data e fillimit të punimeve: 24/07/2017

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Përshkrimi i kontratës:

Nr. Emri i rrugëve Njësia  matëse Gjatësia Gjerësia
1 Rr. 12 Qershori – Graboc M 90 3
2 Rr. Berisha – Graboc M 70 3
3 Rr. 12 Qershori (afër stacionit) – Graboc M 100 3
4 Rrugica te Lagjja e Berishve – Graboc M 150 3
5 Rr. Bajram Curri – Henc M 180 3
6 Rr. Edmond Hoxha – Henc M 300 3
7 Rr. Liqeni – Henc M 150 3
8 Rr. Liqeni – Henc M 160 3
9 Rr. Shtëpia e kulturës – Miradi e Epërme M 150 4
10 Rr. Bylmeti – Miradi e Epërme M 90 3
11 Rr. Deshmori – Miradi e Epërme M 50 3
12 Rr. Dituria – Miradi e Epërme M 50 3
13 Rr. Shtëpia e kulturës – Miradi e Epërme M 320 4
14 Rr. Bregu i madh – Miradi e Epërme M 170 3
15 Rr. Bulqiza – Miradi e Epërme M 170 4
16 Tre rrugica te Bulqiza – Miradi e Epërme M 380 3
17 Rr. Flamuri – Miradi e Epërme M 100 3
18 Rr. Gërdeci (degëzimi djathtas) – Sllatinë e Vogël M 100 3
19 Rr. E Pejës (afër rrethit të aeroportit) – Sllatinë e Vogël M 160 3
20 Rr. Pishat – Sllatinë e Vogël M 150 3
21 Rr. Te rrethi i aeroportit – Sllatinë e Vogël M 70 3

 

Punëkryesi: N.T.N. GËRGURI ” SH.P.K. – Fushë Kosovë

 

Graf:

Filloi: 24/07/2017
Periudha e realizimit: 90 Ditë
65%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *