Asfaltimi i rrugëve në fshatrat Sllatinë e Madhe, Bardh i Madh dhe Harilaq

Vlera e projektit: 103,191.91 €

Buxheti i ndarë: 103,191.91 € (Bshkëfinancim: Buxheti i Konsoliduar i Kosovës dhe Të hyra vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve: 60 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 21/08/2017

Data e fillimit të punimeve: 21/08/2017

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Vlera e projektit: 103,191.91 €

Buxheti i ndarë: 103,191.91 € (Bshkëfinancim: Buxheti i Konsoliduar i Kosovës dhe Të hyra vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve: 60 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 21/08/2017

Data e fillimit të punimeve: 21/08/2017

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Përshkrimi i kontratës: Asfaltimi i rrugëve në fshatrat Sllatinë e Madhe, Bardh i Madh dhe Harilaq

Nr. Emri i rrugëve Njësia  matëse Gjatësia Gjerësia
1 Rr. Kaja e Bardhit- Bardh i Madh           M     240        3
2 Rr. Bereqeti – Bardh i Madh           M     380        3
3 Rr. Breza – Bardh i Madh           M     160        3
4 Rr. Ndre Mjeda – Bardh i Madh           M     350        3
5 Rr. Udha e Shehrit – Bardh i Madh           M     220        3
6 Rr. Xhigoli – Bardh i Madh           M     150        3
7 Rr. Sterjo Spasse – Harilaq           M     300        3
8 Rr. Valbona – Harilaq           M     150        3
9 Rr. Buna – Harilaq           M     150        3
10 Rr. Livadhet e Harilaqit – Harilaq           M     65        3
11 Rr. Xhamia – Sllatinë e Madhe           M     100        3
12 Rr. Dedë Gjo Luli – Sllatinë e Madhe           M     320        3
13 Rr. Pejës – Sllatinë e Madhe           M     200        3
14 Rr. Lendina – Sllatinë e Madhe           M     225        3
15 Rr. Prekadini – Sllatinë e Madhe           M     490        3
16 Rr. Dardhishta- Sllatinë e Madhe           M     75        3
17 Rr. Dardhishta – Sllatinë e Madhe           M     55        3


Punëkryesi:
N.T.N. GËRGURI ” SH.P.K. – Fushë Kosovë

Graf:
Filloi: 21/08/2017
Periudha e realizimit: 60 Ditë
50%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *