Asfaltimi i rrugëve në fshatrat Sllatinë e Madhe, Bardh i Madh dhe Harilaq

Vlera e projektit: 103,191.91 €

Buxheti i ndarë: 103,191.91 € (Bshkëfinancim: Buxheti i Konsoliduar i Kosovës dhe Të hyra vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve: 60 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 21/08/2017

Data e fillimit të punimeve: 21/08/2017

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Përshkrimi i kontratës: Asfaltimi i rrugëve në fshatrat Sllatinë e Madhe, Bardh i Madh dhe Harilaq

Nr. Emri i rrugëve Njësia  matëse Gjatësia Gjerësia
1 Rr. Kaja e Bardhit- Bardh i Madh M 240 3
2 Rr. Bereqeti – Bardh i Madh M 380 3
3 Rr. Breza – Bardh i Madh M 160 3
4 Rr. Ndre Mjeda – Bardh i Madh M 350 3
5 Rr. Udha e Shehrit – Bardh i Madh M 220 3
6 Rr. Xhigoli – Bardh i Madh M 150 3
7 Rr. Sterjo Spasse – Harilaq M 300 3
8 Rr. Valbona – Harilaq M 150 3
9 Rr. Buna – Harilaq M 150 3
10 Rr. Livadhet e Harilaqit – Harilaq M 65 3
11 Rr. Xhamia – Sllatinë e Madhe M 100 3
12 Rr. Dedë Gjo Luli – Sllatinë e Madhe M 320 3
13 Rr. Pejës – Sllatinë e Madhe M 200 3
14 Rr. Lendina – Sllatinë e Madhe M 225 3
15 Rr. Prekadini – Sllatinë e Madhe M 490 3
16 Rr. Dardhishta- Sllatinë e Madhe M 75 3
17 Rr. Dardhishta – Sllatinë e Madhe M 55 3

Punëkryesi: N.T.N. GËRGURI ” SH.P.K. – Fushë Kosovë

 

 

Graf:
Filloi: 21/08/2017
Periudha e realizimit: 60 Ditë
50%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *