Asfaltimi i rrugëve në fshatrat e Miradi e Poshtme, Vragoli, Lismir dhe Kuzmin

Vlera e projektit: 107,191.75 €

Buxheti i ndarë: 107,191.75 € (Bashkëfinancim: Buxheti i Konsoliduar i Kosovës dhe Të hyra vetanake)

Periudha e realizimit të punimeve: 90 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës: 14/07/2017

Data e fillimit të punimeve: 14/07/2017

Data e përfundimit të punimeve: Punimet janë në ekzekutim e sipër

Përshkrimi i kontratës:

Nr. Emri i rrugëve Njësia  matëse Gjatësia Gjerësia
1 Rr. Dacka – Kuzmin M 50 3
2 Rr. Dimitrije Tucoviq – Kuzmin M 60 3
3 Rr. Toza Markoviq – Kuzmin M 170 4
4 Rr. Gojnovci – Lismir M 60 3
5 Rr. Unaza 2 – Lismir M 110 3
6 Rr. Dumani – Miradi e Poshtme M 200 3
7 Rr. Mulliri – Miradi e Poshtme M 230 4
8 Rr. Mulliri – Miradi e Poshtme M 130 3
9 Rr. Bllata – Miradi e Poshtme M 70 3
10 Rr. Ylli i Dritës – Miradi e Poshtme M 70 3
11 Rr. Ylli i Dritës – Miradi e Poshtme M 70 3
12 Rr. Para 7 Marsi M 150 3
13 Rr. Te Vigu M 160 3
14 Rr. Mahalla e Lartë M 105 3
15 Rr. Sllamniku M 300 3
16 Rr. Ramnishta M 350 3
17 Rr. Kumanovka M 250 3
18 Rr. Zana e Maleve M 140 3
19 Rr. Shelgjet M 185 3
20 Rr. 7 Marsi M 150 3

 

Punëkryesi: N.N.P. ” LINDALB ” – Drenas

 

Graf:

Filloi: 14/07/2017
Periudha e realizimit: 90 Ditë
75%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *