9. Vendosja e gypave në disa segmente të prrockës në fshatrat Lismir, Henc dhe Sllatinë e Madhe

Vlera e projektit:  3,900.00 €

Buxheti i ndarë: 3,900.00 € (Grant Qeveritar)

Periudha e realizimit: 18/11/2016 (30 Ditë pune)

Data e nënshkrimit të kontratës: 15/11/2016

Data e fillimit të punimeve: 18/11/2016

Data e përfundimit të punimeve:Punimet janë në ekzekutim e sipër

Punëkryesi: Shpk “VALDRINI” – Drenas

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *