8. Pastrimi dhe largimi i drunjëve dhe mbeturinave tjera nga brigjet e lumenjëve dhe prrockave

Vlera e projektit:  9,140.00 €

Buxheti i ndarë:  9,140.00 €  (Qeveria)

Periudha e realizimit të punimeve:   30 Ditë

Data e nënshkrimit të kontratës:  15/11/2016

Data e fillimit të punimeve:  18/11/2016

Data e përfundimit të punimeve:  23/12/2016

Punëkryesi:  NNP “ARDI” – Obiliq

 

 

Graf:
Filloi: 18/11/2017
Përfundon: 30 Ditë
Punimet janë realizuar në kohë 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *