7. Lot II – Asfaltimi i rrugëve Konjusha, Miradia, Graqanka, Kadri Zeka, Dumani dhe Bardhosh Gërvalla në fshatin Miradi e Ulët

Vlera e projektit:  51,852.00 €

Buxheti i ndarë: 51,852.00 € (Grant Qeveritar)

Periudha e realizimit: 18/11/2016 (29 Ditë pune)

Data e nënshkrimit të kontratës: 15/11/2016

Data e fillimit të punimeve: 18/11/2016

Data e përfundimit të punimeve: 22/12/2016

Punëkryesi: Shpk “VALDRINI” – Drenas

 

 

Graf:
Filloi: 18/11/2016
Përfundon: 29 Ditë
Punimet janë realizuar në kohë 100%

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *